2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Darázsveszély miatt új helyszínre viszik a hétvégi Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot

Megszállták a darazsak a Nagykunsági-főcsatorna versenypályáját. A rovarok olyan mennyiségben vannak jelen, hogy veszélyeztetnék a horgászok testi épségét, így a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) új helyszínt jelölt ki.

  • Darázsveszély miatt új helyszínre viszik a hétvégi Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot

Augusztus 12-14. között rendezi meg a Mohosz a VII. Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot, amelynek nem várt esemény miatt négy nappal a kezdés előtt meg kellett változtatni a helyszínét – derül ki a Mohosz augusztus 7-i tájékoztatásából. 

„A darazsak sajnos olyan mennyiségben lepték el Nagykunsági-főcsatornán a versenypályát, hogy ez veszélyezteti a versenyzők testi épségét, egészségét” – közölték.  

Ezt figyelembe véve a Mohosz Országos Versenyhorgász Bizottsága (OVBH) rendkívüli ülésen úgy határozott, hogy a versenyt új helyszínen, a Szolnok melletti Alcsi-szigeti versenypályán rendezi meg.

Hozzátették: a változásról a résztvevő csapatokat e-mailben értesítették. 

A VII. Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot egy szakaszban, három fordulóban rendezik meg. A verseny­idő fordulónként 5 óra. 

 

A győztes csapat jogosult lesz képviselni Magyarországot a következő évi feeder klubcsapat világbajnokságon.

A legutóbbi két OB-t a Maros-WalterLand Feeder Team nyerte meg, amely a tavalyi világbajnokságon bronzérmet, idén pedig ezüstérmet szerzett. 

 

Pecaverzum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vidéki Antifa-tag rongált Budapesten

Vidéki Antifa-tag rongált Budapesten

Az elkövető Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!