2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Darázsveszély miatt új helyszínre viszik a hétvégi Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot

Megszállták a darazsak a Nagykunsági-főcsatorna versenypályáját. A rovarok olyan mennyiségben vannak jelen, hogy veszélyeztetnék a horgászok testi épségét, így a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) új helyszínt jelölt ki.

  • Darázsveszély miatt új helyszínre viszik a hétvégi Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot

Augusztus 12-14. között rendezi meg a Mohosz a VII. Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot, amelynek nem várt esemény miatt négy nappal a kezdés előtt meg kellett változtatni a helyszínét – derül ki a Mohosz augusztus 7-i tájékoztatásából. 

„A darazsak sajnos olyan mennyiségben lepték el Nagykunsági-főcsatornán a versenypályát, hogy ez veszélyezteti a versenyzők testi épségét, egészségét” – közölték.  

Ezt figyelembe véve a Mohosz Országos Versenyhorgász Bizottsága (OVBH) rendkívüli ülésen úgy határozott, hogy a versenyt új helyszínen, a Szolnok melletti Alcsi-szigeti versenypályán rendezi meg.

Hozzátették: a változásról a résztvevő csapatokat e-mailben értesítették. 

A VII. Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot egy szakaszban, három fordulóban rendezik meg. A verseny­idő fordulónként 5 óra. 

 

A győztes csapat jogosult lesz képviselni Magyarországot a következő évi feeder klubcsapat világbajnokságon.

A legutóbbi két OB-t a Maros-WalterLand Feeder Team nyerte meg, amely a tavalyi világbajnokságon bronzérmet, idén pedig ezüstérmet szerzett. 

 

Pecaverzum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

További tagadás a dollárbaloldalon

További tagadás a dollárbaloldalon

Könnyebb lenne megítélni a helyzetet, hogyha világosabban és egyértelműen fogalmazna Márki-Zay Péter- kritizálta egykori kormányfő-jelöltjét a Jobbik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Baloldali üres ígéretek Miskolcon

Baloldali üres ígéretek Miskolcon

Kibújik a szög a zsákból, a baloldal üres ígéretekkel vezette meg az embereket -így fogadta a Fidesz miskolci szervezete a polgármester kijelentéseit.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!