2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:25

Belföld

D. Tóth Kriszta válaszadás helyett tagadta, hogy megkapta a kérdéseket

D. Tóth Krisztina bukott tévés azt hazudta, hogy a Klubrádió főszerkesztőjének Arató Andrásnak gyalázkodása kapcsán nem kapott kérdést az Origo szerkesztőségétől, miközben az Origó újságírója bizonyíthatóan felvette vele a kapcsolatot. Persze a külföldi műsorokat másoló baloldali feminista "újságíró" nem mer szembe menni a Klubrádióval, helyette teljesen semmitmondó kliséket puffogtat.

  • D. Tóth Kriszta válaszadás helyett tagadta, hogy megkapta a kérdéseket

A Soros-pénzekből működő Klubrádió vezetője, Arató András aljas módon prostituáltnak nevezte a múlt szombaton lemondott Novák Katalint és Varga Juditot, majd alattomos módon átírták a gyalázó cikk címét. 

Évtizedek óta nem volt ilyen mértékű gyalázkodás, ami nők ellen irányult volna, így természetesen óriási felháborodást váltott ki, de Arató András elnök-vezérigazgatóban fel sem merült a gondolat, hogy lemondjon a rádió vezetői székéről, a baloldal pedig továbbra is mélyen hallgat. 

Az Origo hétfő óta folyamatosan próbálja elérni a baloldal női politikusait, civil jogvédő szervezeteket, ismertebb színészeket, de ez idáig sehonnan nem kaptunk válaszokat, pedig csak arra lettünk volna kíváncsiak, hogyan értékelik Arató András viselkedését. 

A feminista körökben ismert WMN blog alapítóját is megkereste az Origo az ügyben kedden, ahogyan több baloldali politikusnőt is, mert úgy gondolták, hogy minden jóérzésű embert, nőt és férfit sért az, ha egy társadalom női tagjairól úgy beszélnek nagy nyilvánosság előtt, mint ahogyan azt Arató András tette.

D. Tóth Krisztának, a WMN alapítójának az alábbi kérdéseket küldték el:

  • Ön szerint elfogadható-e, hogy Arató András és a Klubrádió nem vállalja a felelősséget?
  • Le kellene-e mondania Arató Andrásnak? 
  • Mit gondol, van-e helye a közéletben olyan férfinak, aki így vélekedik nőkről, családanyákról?
  • Ön, mint egy női témákkal foglalkozó portál alapítója, hogyan értékeli az újságíró szavait?

D. Tóth Kriszta, azonban válasz helyett hazugsággal vádolta meg portált. Azt állította semmilyen kérdést sem kapott. Ezzel szemben az Origo újságírója küldött kérdéseket a baloldali propagandistának, és ennek fényében jelent meg a cikk is. 

Az Origo így fogalmaz: "A fentiek tükrében tehát egyértelműen kijelenthetjük, hogy a baloldali propagandista hazudott. Még ennél is nagyobb baj, hogy a feminizmus mellett teljes mértékben kiálló D. Tóth nem akart elhatárolódni Arató András gyalázkodásától. Természetesen semmi rosszat nem mondott a baloldali propagandarádióról D. Tóth, mivel attól tarthat, hogy nem fogják meghívni oda. Semmitmondó mondatai azt mutatják, nem igazán zavarták Arató gyalázkodó sorai."

A teljes cikket az origo.hu oldalon lehet elolvasni.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!