2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Curtis teljesen összeomlott: mélyen hallgat testvére ügyéről

Újabb információk derültek ki arról, hogyan viseli bátyja bebörtönzését a népszerű rapper. Curtis sokat fogyott bánatában.

  • Curtis teljesen összeomlott: mélyen hallgat testvére ügyéről

Mint arról a ripost beszámolt, úgy tudni, hogy Curtis hisz fivére, Sz. Lajos ártatlanságában, akit még május elején fogott el a rendőrség, ugyanis a rapper bátyját gyanúsítják Katzenbach Imre meggyilkolásával.

Nemrég pedig egy meglepő fordulatot közölt a Fővárosi Főügyészség Curtis bátyjának ügyében. Sz. Lajos és két társának folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása megtörtént. A Fővárosi Főügyészség úgy döntött, hogy további három hónappal indítványozta a gyanúsítottak letartóztatásának meghosszabítását.

A történtek után magába zárja fájdalmát a Curtis, azaz Széki Attila. A Blikk információi szerint a zenész az elmúlt időszakban szinte senkivel sem volt hajlandó beszélni a történtekről. Próbálja nem mutatni, de érthető módon megviseli, hogy bátyja egy ilyen súlyos ügyben lett gyanúsított.

„Attila senkinek nem beszél a családját érintő ügyről, tudjuk, hogy megérintette, de minden barátja tiszteletben tartja az érzéseit, ezért nem kérdezősködünk, nem faggatjuk” – súgta meg a Blikknek a rapper egyik barátja.

„Attilának nincsen kedve semmihez. Nem akar beszélni a történtekről és nem akar foglalkozni semmivel. Szinte minden napja ugyanúgy telik, szomorúan és egyhangúan” – mondta a lapnak a zenész egyik ismerőse, aki szerint Curtis bele is fogyott a megrázkódtatásba.

Fotó: Ripost Szabolcs László

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!