2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Csúszhat a zárószavazás az adótörvényekről

Elmaradhat a zárószavazás az adótörvényekről, miután az Európai Központi Bank jelezte, véleményezni szeretné a zárószavazást előkészítő módosító javaslatokat. Emiatt az alkotmányügyi bizottság elnökét felhatalmazta a testület, hogy a voksolás elhalasztását kérje a parlamenttől, abban az esetben, ha az értesülést a kormány is megerősíti.

Nem hivatalos információk szerint az Európai Központi Bank egyebek között a tranzakciós illetékről szóló paragrafusokat tekintené át. Az alkotmányügyi bizottság szerint nem gond, ha a parlament ma mégsem szavaz a nemzetgazdasági miniszter által bejelentett költségvetési egyenlegjavító intézkedéscsomagról, mivel a szavazás határideje csak a jövő héten jár le.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Márki-Zay Péterre hárítanák a tiltott kampányfinanszírozás ügyét az ellenzéki pártok?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!