2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Belföld

Csontosnak a gyilkosságok idején is bejárása volt a lőtérre

Még a romagyilkosságok idején is hozzáférhetett a katonaság lőszereihez Csontos István negyedrendű vádlott – tudta meg a Magyar Nemzet.

A napilap információi szerint Csontos István 2009 februárjában szerelt le a honvédségtől, azaz addig bemehetett a hajdúhadházi lőtérre, ahol a debreceni alegységek fegyvereit tárolják. Csontos ráadásul a katonai elhárítás besúgója is volt, onnan 2009 májusában törölték. Addigra azonban már megtörtént az egy halálos áldozatot követelő tiszalöki gyilkosság, amelyben – a vád szerint – a férfi sofőrként részt vett. Csontos Istvánt a bíróság nem jogerősen 13 év börtönre ítélte.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!