2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Cseresnyés Péter: hulladék nem marad elszállítatlanul

A nemzeti kukaholding megszüntetését és az okozott károk megtérítését követeli az MSZP. Molnár Gyula országgyűlési képviselő, napirend előtti felszólalásában arról beszélt, hogy a feladatokat vissza kell adni az önkormányzatoknak.

  • Cseresnyés Péter: hulladék nem marad elszállítatlanul

Molnár Gyula szerint nincs szükség sem a katasztrófavédelem beavatkozására sem pedig politikai beavatkozásra a szemétszállítás megszervezésében. Az Innovációs és technológiai minisztérium államtitkára válaszában azt mondta: minden településen megoldott a szemétszállítás.

Hulladék nem marad elszállítatlanul és nem figyelte a híradásokat. A kormányzat azonnal intézkedett ott, ahol problémát érzékelt, kérem forgassa a lapokat, kérdezze meg az ismerősöket! – mondta válaszában Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai minisztérium parlamenti államtitkára. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön is törvénnyel védené hazánk függetlenségét a külföldi befolyásolási kísérletektől?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!