2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Családi futással köszöntötték a tavaszt a fiatal családosok

Tavaszköszöntő családi futóversenyt tartott a Fiatal családosok klubja Gazdagréten. A verseny mellett játékos programokkal, ajándékokkal, kézműves sarokkal és ebéddel készültek a családoknak. A szervezet elnöke elmondta, a futóversenyre évről évre egyre többen jelentkeznek, idén rekordszámú nevezés érkezett.

  • Családi futással köszöntötték a tavaszt a fiatal családosok

Több száz gyerek és felnőtt futott Gazdagréten. Rreggeltől óvodás, iskolás és felnőtt futamokat indítottak, összesen 8 kategóriában.

Én már voltam sok futóversenyen és mindben első voltam, ezért gondoltam, hogy itt is lehetnék első. Ezért eljöttem ide és ahogy gondoltam most is az első lettem– mondta Márkus Johanna Lola. A versenyt hetedik alkalommal rendezték meg, idén rekordszámú nevezővel.

Sokszor járunk amatőr futóversenyre. Három éve életmódot váltottunk, hogy példát mutatunk ezzel a gyerekeinknek. Egészséges életmódot élünk, sportolunk amatőr szinten – mondta Gellért Ibolya. A szervezők célja, hogy a kicsik családjaikkal tapasztalhassák meg a sport élményét.

A Fiatal Családosok Klubja elkötelezett híve az egészséges életmódnak, a rendszeres testmozgásnak és épp ezért az összefogás XI. Sportegyesület, illetve Újbuda önkormányzatával most már hetedik éve szervezünk évente kétszer itt Gazdagréten egy helyi futóversenyt. Egyszer tavasszal, egyszer ősszel. Hiszen nagyon fontosnak tarjuk, hogy a családokkal, a gyerekekkel már így a fiatalabb korban megszerettessük a rendszeres testmozgást– nyilatkozta a FICSAK elnöke, Király Nóra. A versenyek után a programot eredményhirdetéssel és közös ebéddel zárták.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Magyar Péter háborúpárti. Háborúpárti külföldi támogatói vannak, és háborúpárti partnereket keres külföldön. Magyar Péter ezért a legdurvább háborús retorikát képviselő Európai Néppárthoz akar csatlakozni - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a kormánypárt közösségi oldalára feltöltött videóban. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!