2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Csaknem 3500-zal több rendőr dolgozik a kormányváltás óta

A kormányváltás óta csaknem 3500-zal több rendőr dolgozik Magyarországon – ezt a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára mondta Balatonalmádiban.

A település rendőrőrse mintegy 600 millió forintból újul meg. A most készülő épület előtt Kontrát Károly azt mondta: a kabinet 2010 óta országosan több mint 1500 új körzeti megbízotti egységet hozott létre, 4200-ra növelte a készenléti rendőrök számát és megerősítette a határrendészetet is.

„A korábbi 2012-es 2700 fővel szemben 2013-ban az első kilenc hónapban több mint 15 ezer illegális migráns lépte át a határt. 600 határrendész is szolgálatba áll, úgy gondolom, hogy ez is fontos lépés a magyar emberek biztonsága érdekében” – közölte Kontrát Károly.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Magyarország egyedül képviseli azt az álláspontot, hogy a békéhez vezető egyetlen út a tűzszünet és a béketárgyalások - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!