2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Belföld

Csaknem 26 milliárd forintnyi támogatás több mint 1400 önkormányzatnak

Csaknem 26 milliárd forintnyi támogatást nyert el több mint 1400 önkormányzat - jelentette be a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára. Pogácsás Tibor arról számolt be, a legnépszerűbb pályázati elem a belterületi utak felújítása volt, erre 1220 önkormányzat nyert el forrást. Az államtitkár ismertette: a kormány ezzel a pályázattal az önkormányzat alapfeladatainak ellátásához ad támogatást, többek között utak, épületek felújítására, illetve óvodai, iskolai, sportlétesítmények kialakítására.

  • Csaknem 26 milliárd forintnyi támogatás több mint 1400 önkormányzatnak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!