2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Civil kontroll

Szekszárdon megkezdte munkáját egy olyan civil szervezet, amely a várost irányító Egyesület munkáját szeretné ellenőrizni. A tolnai megyeszékhely képviselő-testületében a polgármester kormánypárti, de a testületben, 8-7 arányban az ellenzék van többségben.

  • Civil kontroll

A Szekszárdi Városvédők nevű civil szervezet tagjai úgy látják, a közgyűlésben többségben lévő, balliberális Éljen Szekszárd Egyesület a választási programjából semmit nem valósított meg. Helyette cégvezetőket váltanak le, pozíciókat osztanak.

A várost irányító egyesület frakcióvezetője örül a városvédők kezdeményezésének és várja javaslataikat.

Szekszárd kormánypárti polgármestere szerint is szükség van a kontrollra. Ács Rezső úgy látja ez azért is fontos, mert az Éljen Szekszárd képviselői közül többen csak most tanulják az önkormányzati munkát.

Ács Rezső hozzátette: örülne, ha több olyan szerveződés lenne Szekszárdon, mely kifejezetten a közélettel, a közgyűlés munkájával foglalkozna.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!