2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Célpont

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Na de nem csak a zsidózás az egyetlen, amivel Márki-Zay Péter felhívta magára a figyelmet.

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje korábban arról is beszélt, hogy magánosítaná az egészségügy rendszerét Magyarországon. Tavaly júliusban pedig azt mondta, hogy az ideális gyógyászati rendszer az egybiztosítós egészségügyi modell.

Az egészségügy üzleti alapokra helyezése nem újkeletű dolog, hiszen ezzel korábban már többször is próbálkozott a baloldal. 2006-ban például Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként a Bajcsy-Zsilinszky Kórház új épülettömbjének avatásán szintén üzletként beszélt az egészségügyről, majd hozzátette, hogy ezt kár elhazudni, mert akkor zsákutcába jutnak.

Na de nem csak Márki-Zay Péter tartogatott újabb coming outot a baloldalon. Gyurcsány Ferenc ismét előrántotta a bevándorlás kérdését bűvész kalapjából.

"Rendbe kellene tenni a menekültkérdés alapvitáját, mielőtt minden összekuszálódik" – így kezdte bejegyzését a pártelnök. A DK első embere újra a magyar kormány migrációs politikáját támadta, ami szerinte embertelen és elfogadhatatlan.

 

Európa legnagyobb kulturális beruházása a Ligetben

A Liget Budapest Projekt Európa legnagyobb kulturális városfejlesztési projektje, amely az elmúlt években számos szakmai díjat bezsebelt.

És ahogy megszokhattuk: ha szépül, épül az ország vagy a főváros, akkor a baloldalnak meg kell jelennie és ahol csak tud keresztbe kell tennie. Nem volt ez másként a Liget Projektnél sem.

Díjnyertes épületek, megújult zöld felületek és különböző kulturális programok várják az idelátogatókat. A külföldi és a hazai turizmus számára is fontos, kiemelt beruházás valósul meg a város szívében.

A baloldali politikusok pedig, ahogy már megszokhattuk az építkezés helyett inkább rombolnának és uszítanak minden ellen, ami szebbé és többé teheti hazánkat.

 Teljes műsor:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Elhunyt Vangelis

Elhunyt Vangelis, a világhírű görög zeneszerző, aki többek között a Tűzszekerek, az 1492 – A Paradicsom meghódítása és a Szárnyas Fejvadász filmzenéjét is jegyezte. A zeneszerző 79 évet élt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!