2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Ceglédi Magyarról: a saját gyerekét megint odadobja az őrjöngve lincselő csőcselékének

Ceglédi Zoltán nemrég egy Facebook-bejegyzésben reagált Magyar Péter legújabb, Blikkben megjelent interjújára.

  • Ceglédi Magyarról: a saját gyerekét megint odadobja az őrjöngve lincselő csőcselékének

A politológus posztjának a „Hullaégető” címet adta. Majd annak felütésében azt írta, „már azt is elhűlve hallgattam, amikor Magyar Péter azt fejtegette Rangos Katalinnak, hogy jaj, hát ő már 2022-ben sem a Fideszre akart szavazni, de a fideszes kamaszfia, az bement a fülkébe, és ragaszkodott hozzá, hogy mégis Orbánra húzzák az ikszet az anyjuk miatt”. 

Majd azzal folytatta, „nyilván ez nem akadályozta meg abban, hogy még két évig sokmilliós fizetést húzzon, de most nem is ez a fontos – hanem az, hogy 

a saját gyerekét megint odakúrja az őrjöngve lincselő csőcselékének”.

Magyar Péter ugyanis a Blikknek adott interjújában azt fejtegette, hogy "a legnagyobb fiammal érinthetnénk komolyabb témákat, de vele most – úgy érzem – nem állunk egy politikai táborban".

Ceglédi azt a kérdést tette fel ezek után, „mi a pöcsért kell a még mindig tizenéves fiával ezt csinálnia? Van-e bármilyen határ, amitől visszahőkölne?”

„Jó, kérdem arról az emberről, aki titokban felvette a feleségével folytatott beszélgetést” – fűzte hozzá. 

„Hagyd már ki ebből a családodat”

Az elemző arra is rákérdezett, hogy „a minden más esetben a gyerekek jogairól, a nők védelméről papoló ellenzéki közvéleményben miért nincs senki, aki annyit mondana, hogy oké, Messi, váltsd le az Orbánt meg csatlakoztass minket az Európai Ügyészséghez,

 de hagyd már ki ebből a családodat...”

Ceglédi Zoltán gondolatait azzal zárta, 

„gusztustalan az egész. Sorolhattok nekem mégoly sok roppant súlyos jogsérelmet, egyik megoldásához sem kell az, amit ez az ember a családjával művel”.

Forrás: Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!