2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Bűnbánó - A halálbrigád feje vallott

Nem ment hozzá feleségül Bonnie - vagyis Emese - ezért most kitálalt. Clyde - vagyis Varga Sándor megtörte a hallgatását és a Szegedi Fegyház és Börtönben - ahol életfogytig tartó szabadságvesztését tölti -, részletesen mesélt a Riasztásnak az elkövetett gyilkosságokról.

  • Bűnbánó - A halálbrigád feje vallott

Bonnie és Clyde bűntársaival együtt 2008 és 2010 között 4 embert ölt meg. A halálbrigád végül rendőrkézre került. Mind a 8 tagja bíróság elé került. Társai kivétel nélkül ellen vallottak, szerintük az irányító és az elkövető is Clyde volt. Varga a könyörtelen bűncselekményeikről évekig hallgatott. Eddig. Most a Csillagban a Riasztásnak, megdöbbentő részletességgel mesélt a páros vérfagyasztó tetteiről.

 Ma azt mondja, megbánta bűneit, és ha 9 évet visszarepülhetne az időben, nem a bűnözést választaná. Hogy Varga Sándor őszintén megbánta-e a bűneit, vagy mindez csak hazugság - szakértőkkel keressük a válaszokat.

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az új Gripenek vásárlásával a márkahűségüket is bizonyították a magyarok

Az új Gripenek vásárlásával a márkahűségüket is bizonyították a magyarok

Újabb korszerű, Jas 39 Gripen szuperszonikus repülőgéppel erősödik a magyar légierő, amely bevethető elfogó vadászként, alkalmas földi csapásmérésre és felderítő feladatokra is. Az első hazai beszerzés előtt sokan úgy vélték, az amerikaiak által kínált F–16-osok alkalmasabbak lennének az ország védelmére, mint az akkor még „szárnyukat bontogató” Gripenek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!