2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Bukott üzletembert bíznak meg a III. kerület vezetésével?

Bukott üzletemberre bíznák a III. kerület vezetését a baloldali kis pártok.

A Magyar Hírlap úgy tudja: Béres András kilenc cégben volt tulajdonos, részvényes, igazgatósági tag és ügyvezető. A vállalkozások közül öt ellen indult felszámolási eljárás, de a cégadatok szerint Béresnek egy olyan offshore vállalkozása is volt, amely ellen 13 végrehajtást kezdeményeztek. A politikus egyébként megszüntette üzleti tevékenységét 2010-ben, amikor LMP-s jelöltként bekerült az óbudai önkormányzatba. A politikus azóta kilépett az ökopártból és csatlakozott a PM-hez, és az Együtt szövetségeseként az MSZP és a DK közös jelöltjeként indult az önkormányzati választáson.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!