2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Budapesti Fidesz: Több millió forintot költ bírságra a Budapesti Közlekedési Központ

  • Budapesti Fidesz: Több millió forintot költ bírságra a Budapesti Közlekedési Központ

Több millió forintos bírságot fizetett ki a Budapesti Közlekedési Központ, pedig csak a határidőket és a törvényeket kellett volna betartania - erre hívta fel a figyelmet a Budapesti Fidesz közösségi oldalán.

Mint írták: a fővárosi cég csak idén 7 millió forintot költött bírságra. A legtöbbet azért, mert megsértették a közbeszerzési jogszabályokat.

A fővárosi Fidesz egyúttal emlékeztetett: korábban a reklámtenderek és más ügyek miatt is kapott bírságot a BKK, több tíz millió forint értékben.

A rossz döntések miatt annyi pénztől esett el a Karácsony Gergely vezette önkormányzat, mint amennyivel a Lánchíd drágább lett.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!