2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Budapesti Fidesz: Több millió forintot költ bírságra a Budapesti Közlekedési Központ

  • Budapesti Fidesz: Több millió forintot költ bírságra a Budapesti Közlekedési Központ

Több millió forintos bírságot fizetett ki a Budapesti Közlekedési Központ, pedig csak a határidőket és a törvényeket kellett volna betartania - erre hívta fel a figyelmet a Budapesti Fidesz közösségi oldalán.

Mint írták: a fővárosi cég csak idén 7 millió forintot költött bírságra. A legtöbbet azért, mert megsértették a közbeszerzési jogszabályokat.

A fővárosi Fidesz egyúttal emlékeztetett: korábban a reklámtenderek és más ügyek miatt is kapott bírságot a BKK, több tíz millió forint értékben.

A rossz döntések miatt annyi pénztől esett el a Karácsony Gergely vezette önkormányzat, mint amennyivel a Lánchíd drágább lett.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!