2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954. 03:00

Belföld

Budapesten is megszűnik a kijárási korlátozás

Megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás, és a szabadtéri játszóterek is látogathatók már. Egyes védelmi óvintézkedések azonban továbbra is megmaradnak. A belvárosból Gáll Csongor tudósított.

  • Budapesten is megszűnik a kijárási korlátozás

A Hír TV tudósítója többek között arról számolt be, hogy kis túlzással "gyermekinvázió" alakult ki a város játszóterein. Több megkérdezett édesanya és édesapa is elmondta a Hír TV stábjának, hogy gyermekeik nagyon várták már, hogy újra kimehessenek a kedvenc játszótereikre.

Gáll Csongor szerint az emberek nagyon jól fogadták az újranyitást. Ugyanakkor felhívta arra a figyelmet, hogy kevesen viselnek maszkot, pedig az elővigyázatosság miatt fontos lenne.

A bejelentkezésben elhangzott, hogy a nap folyamán tájékoztatják majd a nézőket arról is, hogy mennyire vették újra birtokukba az emberek a teraszokat és a bevásárlóközpontokat. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!