2023. 03. 22. Szerda Beáta, Izolda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Botrány a BKK-nál, szabálytalan a közbeszerzés miatt 50 millió forintra büntették a céget

BKK

Újabb botrány a BKK-nál! Teljes átvizsgálásra szólította fel Karácsony Gergelyt a Fidesz budapesti frakciója, miután kiderült, hogy a jegy- és bérletautomatáihoz szükséges biztonsági hőpapír közbeszerzési eljárása során, szabálytalanság történt. A főváros cégét 50 millió forintra büntették. Láng Zsolt frakcióvezető nyílt levelében azt írta: a BKK Draskovics Tibor által vezetett igazgatósága, szakmailag megalapozatlanul, a közbeszerzési kiírásban nem szereplő műszaki feltételek miatt zárt ki a versenyből egy olyan pályázót, amely kedvezőbb ajánlatot tett.

  • Botrány a BKK-nál, szabálytalan a közbeszerzés miatt 50 millió forintra büntették a céget

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!