2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Botrány a BKK-nál, szabálytalan a közbeszerzés miatt 50 millió forintra büntették a céget

BKK

Újabb botrány a BKK-nál! Teljes átvizsgálásra szólította fel Karácsony Gergelyt a Fidesz budapesti frakciója, miután kiderült, hogy a jegy- és bérletautomatáihoz szükséges biztonsági hőpapír közbeszerzési eljárása során, szabálytalanság történt. A főváros cégét 50 millió forintra büntették. Láng Zsolt frakcióvezető nyílt levelében azt írta: a BKK Draskovics Tibor által vezetett igazgatósága, szakmailag megalapozatlanul, a közbeszerzési kiírásban nem szereplő műszaki feltételek miatt zárt ki a versenyből egy olyan pályázót, amely kedvezőbb ajánlatot tett.

  • Botrány a BKK-nál, szabálytalan a közbeszerzés miatt 50 millió forintra büntették a céget

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!