2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Állami áruház

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Bősz Anett: A béremelés inflációkövető + videó

„A béremelés inflációkövető, vigyázunk a Budapest család tagjaira” – így magyarázta Bősz Anett, a DK főpolgármester-helyettese, hogy 300 ezer forinttal nőt a BKV-vezér fizetése.

  • Bősz Anett: A béremelés inflációkövető + videó

A BKV első emberének fizetése 2,6 millió forintra, míg a BGYH vezetőjének 2,2 millió forintra nőtt. A főváros balliberális politikusa szerint ezzel semmi baj nincsen, a Fidesz–KDNP frakcióvezetője pedig azon az állásponton van, hogy Karácsony kettős beszédet alkalmaz.

Tüttő Kata szocialista főpolgármester-helyettes szerint is belefér az emelés a költségvetésbe, hiszen a BKV az ország legnagyobb közlekedési cége, és olyan javadalmazási szabályozást alakított ki a Fővárosi Önkormányzat, ami az állami ellátórendszer fizetéséhez köti a BKV vezérigazgatójának a bérét. Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes szerint is indokolt volt a béremelés.

A teljes cikket ITT érheti el. 

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!