2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Böröcz László: Gyurcsányék sorozatos adóemelésekkel sújtották a vállalkozókat

Gyurcsány és a szocialisták sorozatos adóemelésekkel sújtották a vállalkozásokat, nem becsülték a munkát, ezzel pedig óriási károkat okoztak a magyar gazdaságnak és a kisvállalkozásoknak – jelentette ki Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

  • Böröcz László: Gyurcsányék sorozatos adóemelésekkel sújtották a vállalkozókat

Magyarország jobban teljesít, amióta hátat fordított a baloldal rossz gazdaságpolitikájának. A Fidesz kormányzása alatt nagyobb értéke lett a munkának, mert egyre alacsonyabb adók segítik a vállalkozásokat – véli Böröcz László.

„Idén januártól 12 millió forintra emelkedett a legkisebb vállalkozások ÁFA mentessége, a kis adózok tételes adója, azaz a kata, és 1 milliárd forintra nőtt a KIVA Kisvállalati adózási formának a belépési határa. Látható azonban, hogy a baloldal ugyanott folytatja, ahol abbahagyta, ha tehetné most is csak elvenne, az ellenzéki pártok a kezdetektől támadják a kormány gazdaságpolitikáját és az adócsökkentéseket” – nyilatkozta a Fidesz frakcióvezető-helyettese. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Macron elnök bejelentése aggodalomra ad okot

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Macron elnök bejelentése aggodalomra ad okot

Aggodalomra ad okot Macron elnök bejelentése, ezért is nagyon fontos, hogy Magyarország fenntartsa álláspontját: nem küld fegyvert Ukrajnába, ragaszkodik a tűzszünethez és a béketárgyalások mielőbbi megkezdésére szólítja fel a harcoló feleket – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter a véderő-, katonai és légügyi attaséknak tartott értekezleten kedden Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!