2023. 02. 01. Szerda Ignác napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Bohócnak nevezte a Párbeszéd a tiszti főorvost és az emberi erőforrások miniszterét

Bohócnak nevezik Kásler Miklós minisztert és a tisztifőorvost a Párbeszéd kampányvideójában.

  • Bohócnak nevezte a Párbeszéd a tiszti főorvost és az emberi erőforrások miniszterét

Még nem késő, hogy a kormány az emberek életét valóban meghatározó kérdéseket tegyen fel a nemzeti konzultációban - ezzel a szöveggel tett közé egy videót a Párbeszéd közösségi oldalán. A párt ebben gigantikus pénznyelőnek nevezi a konzultációt, javaslataikban pedig bohócnak az emberi erőforrások miniszterét, és az országos tisztifőorvost is. Úgy fogalmaztak, idézem: "bohócmentessé kellene tenni a járványkezelés irányítását".

Nem ez az első eset, hogy párbeszédes politikus az emberi erőforrások miniszterét sértegette. A törpepárt frakcióvezetője még áprilisban nevezte ostobának a kormány tagjait, ezután pedig hentesnek minősítette Kásler Miklóst.

Szabó Tímea Németh Athina történetét is többször felemlegette, amikor a kormány egészségügyi döntéseit támadta.

Csakhogy azóta kiderült, a nő neve egyetlen egészségügyi nyilvántartásban sem szerepel, és az Országos Mentőszolgálatnál sem ismerik, 2018-ban pedig jogerősen elítélték kuruzslásért. 

Szabó Tímea később megpróbálta eltüntetni a nyomokat a szocialisták lebukása után. A Párbeszéd társelnöke törölte a facebookról azokat a bejegyzéseket, amelyeket az MSZP-sek álmentőséről tett közzé az elmúlt hetekben. Szabó közösségi oldalán hétfőn Orbán Viktor bűnösségét firtatta, Kórozs Lajosnak pedig megköszönte, hogy utánajárt az esetnek. Ezt a bejegyzést azóta törölte a politikus. 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Hajlandó lesz-e Brüsszel áttérni a szigorúbb magyar vagyonnyilatkozati rendszerre?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!