2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 22:50

Belföld

Bohócnak nevezte a Párbeszéd a tiszti főorvost és az emberi erőforrások miniszterét

Bohócnak nevezik Kásler Miklós minisztert és a tisztifőorvost a Párbeszéd kampányvideójában.

  • Bohócnak nevezte a Párbeszéd a tiszti főorvost és az emberi erőforrások miniszterét

Még nem késő, hogy a kormány az emberek életét valóban meghatározó kérdéseket tegyen fel a nemzeti konzultációban - ezzel a szöveggel tett közé egy videót a Párbeszéd közösségi oldalán. A párt ebben gigantikus pénznyelőnek nevezi a konzultációt, javaslataikban pedig bohócnak az emberi erőforrások miniszterét, és az országos tisztifőorvost is. Úgy fogalmaztak, idézem: "bohócmentessé kellene tenni a járványkezelés irányítását".

Nem ez az első eset, hogy párbeszédes politikus az emberi erőforrások miniszterét sértegette. A törpepárt frakcióvezetője még áprilisban nevezte ostobának a kormány tagjait, ezután pedig hentesnek minősítette Kásler Miklóst.

Szabó Tímea Németh Athina történetét is többször felemlegette, amikor a kormány egészségügyi döntéseit támadta.

Csakhogy azóta kiderült, a nő neve egyetlen egészségügyi nyilvántartásban sem szerepel, és az Országos Mentőszolgálatnál sem ismerik, 2018-ban pedig jogerősen elítélték kuruzslásért. 

Szabó Tímea később megpróbálta eltüntetni a nyomokat a szocialisták lebukása után. A Párbeszéd társelnöke törölte a facebookról azokat a bejegyzéseket, amelyeket az MSZP-sek álmentőséről tett közzé az elmúlt hetekben. Szabó közösségi oldalán hétfőn Orbán Viktor bűnösségét firtatta, Kórozs Lajosnak pedig megköszönte, hogy utánajárt az esetnek. Ezt a bejegyzést azóta törölte a politikus. 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!