2021. január 17.,
vasárnap, Antal, Antónia napja

Bohócnak nevezte a Párbeszéd a tiszti főorvost és az emberi erőforrások miniszterét

Hír TV

2020. június 14., vasárnap 15:00

Bohócnak nevezik Kásler Miklós minisztert és a tisztifőorvost a Párbeszéd kampányvideójában.

Még nem késő, hogy a kormány az emberek életét valóban meghatározó kérdéseket tegyen fel a nemzeti konzultációban - ezzel a szöveggel tett közé egy videót a Párbeszéd közösségi oldalán. A párt ebben gigantikus pénznyelőnek nevezi a konzultációt, javaslataikban pedig bohócnak az emberi erőforrások miniszterét, és az országos tisztifőorvost is. Úgy fogalmaztak, idézem: "bohócmentessé kellene tenni a járványkezelés irányítását".

Nem ez az első eset, hogy párbeszédes politikus az emberi erőforrások miniszterét sértegette. A törpepárt frakcióvezetője még áprilisban nevezte ostobának a kormány tagjait, ezután pedig hentesnek minősítette Kásler Miklóst.

Szabó Tímea Németh Athina történetét is többször felemlegette, amikor a kormány egészségügyi döntéseit támadta.

Csakhogy azóta kiderült, a nő neve egyetlen egészségügyi nyilvántartásban sem szerepel, és az Országos Mentőszolgálatnál sem ismerik, 2018-ban pedig jogerősen elítélték kuruzslásért. 

Szabó Tímea később megpróbálta eltüntetni a nyomokat a szocialisták lebukása után. A Párbeszéd társelnöke törölte a facebookról azokat a bejegyzéseket, amelyeket az MSZP-sek álmentőséről tett közzé az elmúlt hetekben. Szabó közösségi oldalán hétfőn Orbán Viktor bűnösségét firtatta, Kórozs Lajosnak pedig megköszönte, hogy utánajárt az esetnek. Ezt a bejegyzést azóta törölte a politikus. 

 

Hír TV