2021. augusztus 5.,
csütörtök, Krisztina napja

Blikk: Meghalt a szegedi kettős gyilkosság miatt üldözött férfi

2021. június 21., hétfő 11:54

Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság miatt keresett dr. V. Attila gyógyszerész - tudta meg a Blikk. A lap értesülése szerint, a holttestet Szeged közelében találták meg, a férfi végzett magával szörnyű tette után.

A húszas éveikben járó fiatal felnőttek voltak a vasárnap este felfedezett szegedi kettős emberölés áldozatai - értesült a helyszínen hétfőn az MTI tudósítója.

A bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl. A belvárosi épület környékét a rendőrség még hétfő délelőtt is lezárva tartotta, folyt a helyszínelés.

A rendőrség tájékoztatása szerint a kettős gyilkosság szombat éjszaka történt. 

Az MTI információi szerint a feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

Szerelemféltés állhat a tragédia mögött

A Magyar Nemzet információi szerint szerelemféltés áll a kettős halállal végződő tragédia mögött. A gyilkosság helyszínéről több tanú is látta elmenekülni Vitális Dániel Attilát, de az eddig beszerzett bizonyítékok is arra utalnak, csak ő lehetett a gyilkos. 

Blikk/MTI/Magyar Nemzet