2023. 03. 22. Szerda Beáta, Izolda napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

Bíróság elé áll Gyárfás Tamás

Kedden kezdődik a Fővárosi Törvényszéken Gyárfás Tamás büntetőpere, aki ellen az ügyészség Fenyő János 1998 megölése ügyében felbujtóként, előre kitervelten elkövetett emberölés miatt emelt vádat - írja a Magyar Hírlap.

  • Bíróság elé áll Gyárfás Tamás

 

Az ügyészség szerint Gyárfás és Fenyő az 1990-es évek meghatározó jelentőségű médiavállalkozói voltak, ám üzleti vita, hatalmi harc és ezekből fakadóan személyes ellentét alakult ki köztük. A vádlott 1997-ben elhatározta, hogy„a játszma végleges lezárása érdekében megöleti a sértettet. A médiavállalkozó Portik Tamást bízta meg a gyilkossággal, aki Jozef Roháccal ölette meg Fenyő Jánost.

Az ügy érdekessége, hogy a szintén felbujtással vádolt Portik Tamás ügyében a Fővárosi Ítélőtábla az ügyészség kezdeményezése nyomán elrendelte a perújítást, ám Gyárfás és Portik ügyét külön eljárásban tárgyalják majd.

Magyar Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!