2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Bíróság elé áll Gyárfás Tamás

Kedden kezdődik a Fővárosi Törvényszéken Gyárfás Tamás büntetőpere, aki ellen az ügyészség Fenyő János 1998 megölése ügyében felbujtóként, előre kitervelten elkövetett emberölés miatt emelt vádat - írja a Magyar Hírlap.

  • Bíróság elé áll Gyárfás Tamás

 

Az ügyészség szerint Gyárfás és Fenyő az 1990-es évek meghatározó jelentőségű médiavállalkozói voltak, ám üzleti vita, hatalmi harc és ezekből fakadóan személyes ellentét alakult ki köztük. A vádlott 1997-ben elhatározta, hogy„a játszma végleges lezárása érdekében megöleti a sértettet. A médiavállalkozó Portik Tamást bízta meg a gyilkossággal, aki Jozef Roháccal ölette meg Fenyő Jánost.

Az ügy érdekessége, hogy a szintén felbujtással vádolt Portik Tamás ügyében a Fővárosi Ítélőtábla az ügyészség kezdeményezése nyomán elrendelte a perújítást, ám Gyárfás és Portik ügyét külön eljárásban tárgyalják majd.

Magyar Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

A kampányt berúgtuk – írta közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök bejegyzéséből kiderült, hogy elérkezett országjárásának első állomására, Nemesgörzsönybe.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!