2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Bezárná a kiskaput a kormány a külföldi kampányfinanszírozások előtt

Bezárná a kiskaput a kormány a külföldi kampány finanszírozások előtt - erről beszélt a HírTV-nek a 21. Század Intézet elemzője. Nagy Ervin kifejtette: a kabinet olyan szabályozást dolgoz ki, amely nem csak pártoknak, hanem olyan civil szervezeteknek is megtiltaná külföldről érkező pénz elfogadását, amelyek jelölőszervezetként indulnak választáson. Korábban éppen ezt kihasználva érkeztek milliárdok a baloldalnak, a kampány során.

  • Bezárná a kiskaput a kormány a külföldi kampányfinanszírozások előtt

Megszüntetné azt a kiskaput a kormány, hogy külföldről pénzt kaphassanak azok a civil egyesületek, akik jelöltet állítanak választáson - fejtette ki a Kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely elmondta, a munka már folyik, május vége körül el is fogadhatják az új szabályozást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!