2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Bezárná a kiskaput a kormány a külföldi kampányfinanszírozások előtt

Bezárná a kiskaput a kormány a külföldi kampány finanszírozások előtt - erről beszélt a HírTV-nek a 21. Század Intézet elemzője. Nagy Ervin kifejtette: a kabinet olyan szabályozást dolgoz ki, amely nem csak pártoknak, hanem olyan civil szervezeteknek is megtiltaná külföldről érkező pénz elfogadását, amelyek jelölőszervezetként indulnak választáson. Korábban éppen ezt kihasználva érkeztek milliárdok a baloldalnak, a kampány során.

  • Bezárná a kiskaput a kormány a külföldi kampányfinanszírozások előtt

Megszüntetné azt a kiskaput a kormány, hogy külföldről pénzt kaphassanak azok a civil egyesületek, akik jelöltet állítanak választáson - fejtette ki a Kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely elmondta, a munka már folyik, május vége körül el is fogadhatják az új szabályozást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Frank Furedi: Puccsot akarnak a magyar elnökség ellen

Frank Furedi: Puccsot akarnak a magyar elnökség ellen

Propagandaháború indult Magyarország ellen az Európai Parlamentben. A képviselők egy csoportja elkötelezett abban, hogy megalázza a magyar kormányt. Erről beszélt Frank Füredi a HírTV-nek a csütörtökön elfogadott magyarellenes határozatról, amely elvenné Magyarországtól a 2024-es uniós elnökséget.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!