2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Csernobil öröksége: a Zóna

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Besurranó tolvajt fogtak el Hajdúsámsonban

A körzeti megbízottak előállították a férfit.

  • Besurranó tolvajt fogtak el Hajdúsámsonban

Besurranásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. július 4-én 14 óra körül. Az eljárás adatai szerint a sértett otthonában tartózkodott, amikor észrevette, hogy az ingatlan másik szobájában egy idegen férfi van. A nő elszámoltatta a táskájában kutató hívatlan vendéget, majd az esetről értesítette az egyenruhásokat.

A körzeti megbízottak azonnal a helyszínre mentek és elfogták az 56 éves férfit, akit ezt követően előállítottak. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást vele szemben. 

Az ilyen jellegű bűncselekmények megelőzése értekében kérjük, hogy fogadják meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait: 

Ne tartsanak otthon nagy mennyiségű készpénzt, értékeikkel ne hivalkodjanak! A hosszabb időre felügyelet nélkül maradó ingatlanban lehetőleg ne tároljanak a szükségesnél nagyobb értékeket! Amennyiben mégis így tesznek, gondoskodjanak a védelmükről.

Ha a házban, vagy annak udvarán tartózkodnak, akkor is minden esetben zárják be az ajtót!

Ne engedjenek be idegeneket a házukba, udvarukba.Ha díjbeszedő, egyéb hivatalos emberek, vagy idegenek érkeznek, kérjenek tőlük igazolványt, hívják át a szomszédot, ismerőst.

Amennyiben gyanús személyek, vagy idegen gépkocsik mozgását észlelik, haladéktalanul tegyenek bejelentést a rendőrségre!

 

police.hu

Kép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!