2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Beruházás nélküli költségvetés Miskolcon

Fejlesztések és beruházások nélküli költségvetést szeretne elfogadni Miskolc ellenzéki városvezetése -jelentette ki a helyi Fidesz frakcióvezetője. Alakszai Zoltán hozzátette hogy a baloldal első száz napjában érdemi munka helyett színjáték folyt a városban.

  • Beruházás nélküli költségvetés Miskolcon

Ebben a hónapban kezdte el tárgyalni Miskolc képviselő testülete a város idei költségvetését.

Az ellenzéki összefogást vezető Veres Pál azt állítja költségvetési hiányt örököltek és lukakat kell befoltozniuk. A polgármester szerint a város súlyos pénzügyi gondokkal küzd. Az ellenzéki vezető a Fideszes képviselőket azzal vádolja, hogy nem vesznek részt az építkezésben.

A miskolci Fidesz szerint visszamutogatás helyett inkább a forrásszerzéssel kellene foglalkoznia az új városvezetésnek, különben Miskolcra ismét visszatér a szocialista idők gazdasági sikertelensége.

A helyi Fidesz a következő héten módosító indítványokat nyújt be a költségvetéshez.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kiderült, hogy hány órakor kezdődik a Békemenet + videó

Kiderült, hogy hány órakor kezdődik a Békemenet + videó

A június elsejei Békemenet részleteit ismertették szerda délelőtt a szervezők. Az eseményen ott lesz a miniszterelnök is, aki beszédet mond majd. A sajtótájékoztatón ott volt kollégánk Marschal Gréta. Ő számolt be a részletekről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!