2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Berki Krisztián nem fogadja el a bíróság döntését

Már csak ma van lehetősége Berki Krisztiánnak fellebbezni a kedden kihirdetett bírósági ítélet ellen. Ezt minden bizonnyal meg is teszi.

  • Berki Krisztián nem fogadja el a bíróság döntését

A Bors megírta, kedden első fokon döntött a bíróság Berki Krisztián büntetőfékezése ügyében. Az egykori Fradi-vezér két év szabadságvesztést, négy év próbaidőre felfüggesztve, 625 ezer forintos pénzbüntetést kapott, a perköltséget is meg kell fizetnie, valamint két évre eltiltották a közúti járművezetéstől is, mert a vád szerint indokolatlanul fékezett egy busz előtt. Az ügyészség súlyosbításért fellebbezett, kérte a közügyektől való eltiltást és a büntetés végrehajtását. Berki is fellebbezhet, védőjével három nap gondolkodási időt kértek, melynek ma telik le a határideje.

MIVEL AZ ÜGYÉSZ SÚLYOSBÍTÁSÉRT FELLEBBEZETT, VALÓSZÍNŰSÍTHETŐEN MI IS ÉLÜNK A FELLEBBEZÉSI JOGUNKKAL. LESZ MÁSODFOKÚ TÁRGYALÁS, A JOGI KÉPVISELŐMMEL AZON DOLGOZUNK, HOGY BIZONYÍTSUK AZ ÁRTATLANSÁGOMAT– mondta a Borsnak Berki.

Feleségével együtt nehéz heteket tudhatnak maguk mögött. Mazsi lapunknak elárulta, bár az utolsó másfél hét még jobban összekovácsolta férjével, rettegett a bíróság döntésétől. A legrosszabbra is felkészült.

– Nem gondoltam volna, hogy ez az ügy idáig elfajulhat. Súlyosabb tettekért kapnak az emberek letöltendő börtönbüntetés, mégis erre is számítottam. Az élet mindig ad számunkra feladatokat, akadályokat gördít elénk, amiket le kell győzni, vagy meg kell oldani.

AMIKOR AZ ÍTÉLET UTÁN KRISZTIÁN ELMONDTA, HOGY PÉNZBÜNTETÉST IS KAPOTT, NEM ÉRDEKELT. ELSÍRTAM MAGAM, MEGKÖNNYEBBÜLTEM, HISZEN NEKEM AZ A FONTOS, HOGY HAZAJÖJJÖN ÉS VELÜNK LEGYEN, SEMMI MÁS NEM SZÁMÍT– mondta.

A kismama az utóbbi időben feszültségben élt, rettegett, hogy a bíróság milyen büntetést ró ki férjére.

– Amikor csak tehettem, böngésztem az internetet, sok ügyet tüzetesen átvizsgáltam, próbáltam kideríteni, körülbelül mire számíthat a férjem. Örülök, hogy túl vagyunk az elsőfokú tágyaláson, mert ezidáig nagy bizonytalanságban éltünk. Szerintem erős ítélet született, legalábbis ha azt veszem alapul, ahogy én ott voltam a balesetnél, átéltem a történteket. Több helyen érdeklődtem, és azt tudtam meg, hogy másodfokon az esetek többségében már gyengébb ítélet születik. Mivel az ügyészség már fellebbezett, biztosan lesz folytatása az ügynek. Bízom a bírói gyakorlatban, de akkor leszek nyugodt, ha a végleges ítéletet kimondják – fűzte hozzá.

Mazsi bár kicsit megkönnyebbült, reméli, mielőbb teljesen lezártnak tekinthetik az ügyet.

– Most a feszültség végre kicsit lement rólam, elmúltak az álmatlan éjszakáim, fellélegezhettünk, de nem engedhetjük el véglegesen, mert bár nem tudjuk, mikor kerül majd sor a másodfokú döntésre.

Bors

Kép:Végh István

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!