2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Béremelésre számíthatnak az iskolaigazgatók

Az iskolaigazgatók béremelésének időszaka lesz a most kezdődő tanév - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a ráckevei Szent Imre Általános Iskola tanévnyitóján.

  • Béremelésre számíthatnak az iskolaigazgatók

Rétvári Bence hangsúlyozta: ezt az összeget már tartalmazza a jövő évre elfogadott költségvetés is. A politikus felidézte: az elmúlt években nagy változásokon esett át az iskolarendszer - átalakult a fenntartásuk, a tankönyveik fejlesztése, illetve azok kiszállítása is - amely sokkal biztonságosabb hátteret teremt mind a diákoknak, mind az oktatásban dolgozóknak.

Az iskola nem csak a téglákról, az itt szépen meszelt falakról, az új szép székekről szól, vagy hasonlókról, hanem mégis ennek egy nagyon fontos tartalmi küldetése van: az, hogy a gyerekeket ne csak oktassa, hanem nevelje is. Ne csak abban segítsen, hogy ismeretanyagot tesz a diák fejébe, hanem abban is, hogy utána értéket is kapjanak. Az életben a jót a rosszat, a hasznosat és a haszontalan, a lényeg és a lényegtelen között el tudjanak igazodni

– emelte ki beszédében Rétvári Bence.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!