2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Benyújtotta a magyar kormány az első számlákat Brüsszelnek

Elküldte az első számlákat Brüsszelnek a kormány, ha fizetnek, hamarosan megvalósulhat a tanárok következő béremelése is – jelentette be a Kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely beszélt arról is, hogy pedagógusnak idén több mint 10 ezer 500-an jelentkeztek, így az utánpótlás biztosított lesz.

  • Benyújtotta a magyar kormány az első számlákat Brüsszelnek

Jó hír érkezett Brüsszelből. A V4 országok, Németország és Hollandia elérte, hogy ne gyorsított eljárásban tárgyaljon az Európai Parlament és a Tanács a kötelező migránskvótáról - mondta a miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón.

Gulyás Gergely leszögezte: a kormány célja továbbra is a kötelező migránskvóták megakadályozása.

A miniszter beszélt arról is : hazánk eddig 650 milliárd forintnál is többet költött határvédelemre. Brüsszel azonban ennek csupán egy százalékát fizette ki.

Gulyás Gergely bejelentette: a kormány benyújtotta a számlákat Brüsszelnek. A Bizottságnak így 90 napon belül teljesítenie kell a kifizetéseket. Magyarország minden vállalását teljesítette, első körben 202 milliárd forintot várnak a kis- és középvállalkozások támogatására.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

A HungaroMet előrejelzése alapján a Belügyminisztérium vasárnapig meghosszabbította és további vármegyékre is kiterjesztette a hajléktalanok egészségének megóvása érdekében elrendelt vörös kódot - jelentette be a tárca szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!