2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Benkő Tibor rendkívüli sajtótájékoztatója – csütörtök reggel ÉLŐBEN A HÍR TV műsorán

Rendkívüli sajtótájékoztatót tart az iraki magyar kontingens helyzetéről csütörtök reggel 7 órakor a honvédelmi miniszter.

  • Benkő Tibor rendkívüli sajtótájékoztatója – csütörtök reggel ÉLŐBEN A HÍR TV műsorán

 

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a honvédelmi és rendészeti bizottság összehívását kezdeményezte az MSZP egy közleményben. A párt ugyanis további tájékoztatást vár a magyar katonák biztonságával kapcsolatban.

Nem a sajtón keresztül kell üzenni, hanem a bizottság tagjainak kell kezdeményeznie a testület összehívását - reagált a bizottság elnöke. Kósa Lajos elmondta, két ülésszak között a testület összehívásának speciális szabályai vannak, amelyeket az MSZP-nek is ismernie kellene. Hozzátette, indítványozta, hogy csütörtök reggel a bizottsági tagok tájékoztatást kapjanak a kialakult helyzetről.

Kósa Lajos szerint a csütörtöki tájékoztatás alapján kell eldönteni, hogy szükséges-e a bizottság összehívása, vagy egyéb intézkedés elrendelése.

Benkő Tibor rendkívüli sajtótájékoztatóját élőben közvetítjük 7 órától itt a Hír TV-n.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!