2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Küldetés 11:00

Belföld

Benépesültek a Balaton-parti szállodák az ünnepre + videó

Benépesültek a Balaton-parti szállodák az ünnepre. Átlagosan 2-3 éjszakára foglaltak a vendégek, akiket családi programokkal és húsvéti ételekkel is várják a hotelek.

  • Benépesültek a Balaton-parti szállodák az ünnepre + videó

Húsvét alkalmából különböző húsvéti mézeskalácsokkal kedveskedünk a vendégeinknek. Illetve kapnak egy húsvéti üdvözlőkártyát is.

A szálloda ilyen kis ajándékkal várja a vendégeket, emellett családi programokat is kínálnak húsvétkor. emellett nem maradhat az a különleges húsvéti menü sem.

Tóth Gergely, ügyvezető, CE Plaza Hotel: "Minden étkezéshez próbálunk valamilyen húsvéti tematikát adni. Megjelennek ugye a bárány ételek, de alapvetően a tojás, kolbász, a sonka.

Folyamatosan érkeztek pénteken a vendégek ebbe a zamárdi szállodába is. Itt mintegy 80 százalékos a foglaltság. A gyermeknek kézműves foglalkozásokkal készültek, de családi programokkal is várják a vendégeket. Szarka Lénárdék Nagyigmándról utaztak a Balatonhoz pihenni."

Kiss Annamária, kommunikációs és marketing vezető, Hotel Wellamarin, Zamárdi: "Ahhoz, hogy mindenki minőségi időt tudjon eltölteni ilyenkor húsvétkor, és ne kelljen nagy energiákat a készülődéssel, főzéssel, bevásárlással eltölteni, ezért ezek a szolgáltatások, amik a vendéglátás, illetve a szálloda szolgáltatás egyre népszerűbb.

Húsvétkor főként belföldi vendégek, többségében családok foglalnak szállást a Balatonnál. Egyre több program is várja már az ideérkezőket. A jó idő beköszöntével pedig megnyíltak a tulipánszüretek is a déli-parti településeken."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!