2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Behajtja az extra költségeket a BKV

Kiszámlázza a BKV a szeptember óta tartó próbaüzemek extra költségét a Siemensnek. Emellett vizsgálat indul a metrókocsik kerékkopása miatt.

A közlekedési társaságnak jelentős kiadást kellett elkönyvelnie, mivel az új Alstom szerelvények működését irányító biztosítóberendezések összehangolása tovább tartott a vártnál. A próbaüzem alatt előfordult, hogy a metrókocsik ajtaja rossz oldalon nyílt ki, de volt, hogy meg sem álltak a megállóban. Vasárnap délben megindult az utasforgalmi teszt is, amely várhatóan egy évig tart.

Vizsgálatot indított a Nemzeti Közlekedési Hatóság az Alstom metrókocsik kerékkopása miatt – írja a Blikk. A 2-es metró felett lakók közül ugyanis többen is arra panaszkodtak, hogy nagy zajjal haladnak az új szerelvények. Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója a bulvárlapnak megerősítette, hogy a kerekek kopása okozhatja a zajt, de hozzátette: a hibák javítása az Alstom feladata.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!