2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Bayer Zsolt: Azt gondolom, elérkezett a világvége

  • Bayer Zsolt: Azt gondolom, elérkezett a világvége

 

A VLOG ITT TEKINTHETŐ MEG!!!!

Joe Biden új vezetőt nevezett ki az Amerikai Egyesült Államok nukleáris hivatalának élére. Az új vezető – saját önmeghatározása szerint – nem bináris, transznemű homoszexuális. Ebben végül is már nincsen semmi újdonság, az lenne a furcsa, hogyha nem egy ilyen identitású embert neveznének ki magas hivatali rangra. Igen ám, de az új vezető azt is elmondta már magáról, és számos fénykép tanúskodik erről a szokásáról, hogy ő a szexnek ezt a kicsit bizarr, ilyen szado-mazósba meg kikötözősbe hajló módját szereti, ráadásul az a kedvence, hogyha a partnerei kutyának vannak öltözve, és ő pórázon sétáltatja őket. Még egyszer mondom, ilyen felvételek garmadával találhatók az új vezetőről például a saját Instagramján.

Én pedig azt gondolom, ezennel szép lassan elérkezett a világvége. Ráadásul Rod Dreher kollégám a Mandineren, aki sokkal többet tud erről a figuráról, írt egy hosszú cikket, amelyben azt is leírja, hogy nevezett emberünk amerikai egyetemekre és főiskolákra jár oktatni, még egyszer mondom, oktatni a biztonságos szado-mazo meg kikötözős szexet. És ezekről az oktatásairól aztán a hallgatók, a diákok az iskola újságjába lelkesült hangú cikkekben számolnak be, hogy mennyire csodálatos volt az előadás.

Én pedig azt gondolom, mondom másodszor, ez a világvége. És ha ma ez a szerencsétlen, aberrált, nyomorult, beteg ember büszkén a campusokon tanítja az ő kikötözős meg a szado-mazo szexet, akkor ugyan mi a biztosíték arra, hogy majd jövőre nem hívják meg egy középiskolába előadást tartani, két év múlva egy általános iskolába, három év múlva meg az oviba? Hiszen minden rendben van, nem? Nem, ez jusson eszükbe többek között április 3-án, amikor a népszavazáson is döntünk.

 

Hír TV/ Magyar Nemzet

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!