2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Bayer Zsolt: 444 a pöcében

Bayer Zsoltnak a Magyar Nemzet Online poszt-trauma rovatában megjelent reagálása arra, hogy a 444 az Origo főszerkesztőjét, Gábor Lászlót nem akárhogy sértegette.

  • Bayer Zsolt: 444 a pöcében

Először is, mindenhez értenek, és mindenhez jobban, ugyanis ők liberálisok. Nagyon liberálisok, annyira, hogy az már majdnem nácikomcsi.

Másodszor, számukra mindennél előbbre valóak az emberi jogok, a másik ember tisztelete, megkérdőjelezhetetlen, kikezdhetetlen méltósága, ugyanis ők liberálisok. Nagyon liberálisok, annyira, hogy az már majdnem nácikomcsi.

Harmadszor, ők a legviccesebbek, kifinomult, intellektuális humorukhoz nem férhet kétség, igaz, olyan jobboldali bunkók, mint mi, nem érjük fel ésszel ezt a sok lehelet finom, tündéri, sziporkázó élcet, ehhez bizony az alternatív suliban meg az ELTE szociológiáján kell végezni, esetleg Havas „tanár úrnál”, és a Gólyába kell járni esténként piálni.

Ők annyira, de annyira viccesek, hogy az már majdnem nácikomcsi.

Most éppen az Origó főszerkesztőjével vicceskedtek, hogy ne mondjam, sziporkáztak.

Amúgy én bármikor hajlandó vagyok vitát nyitni arról, hogy kell-e és jó-e egy hírportálon csöcsibabákkal vegyíteni a valódi tartalmat, bármikor hajlandó vagyok visszatérni az örök kérdéshez, miszerint jót tesz-e, ha kiszolgáljuk az olvasóközönség ízlését, s egyáltalán, van-e a nagyérdeműnek ízlése. Szóval erről lehet – és talán kell is – vitatkozni, beszélni.

Na de így? Ezen a nácikomcsi színvonalon?

A 444 szerkesztősége, kivétel nélkül, egy emberként, még a valaha jobb sorsra érdemes Gazda Albertet is beleértve, mélységesen meg van róla győződve, hogy a világ teljességét uralja, látja át, fogja fel ésszel, horizontjuk a mindenség, a galaxis, a megfellebbezhetetlen liberális krédó.

Akkor most elmesélem, milyen is az ő világmindenségük. A patkánymama sétáltatja kicsiny patkánygyermekét a csatornában. Bűz, mocsok, sz…r, sötétség, miazmás kipárolgás. Egyszer csak elszáll felettük egy rühös denevér. Mire a kispatkány, őszinte, igazi, naiv, gyermeki lelkesedéssel: – Nézd, mami! Tündérke!

A patkánymami Uj Péter. A kispatkány Herczeg Márk. A rühös denevér pedig a liberálisok kék madara. Ez az ő végtelenségük, horizontjuk.

És ebbe akarnak belekényszeríteni mindenkit. Vagy rágalmazással, vagy ezzel a finom humorral.

Ideje lenne egy nagyot dumcsizni velük…

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

A brit uralkodó szerint Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és stábja annak ellenére is emelt fővel térhet haza a németországi Európa-bajnokságról, hogy a csapat a vasárnap esti berlini döntőben 2-1 arányban vereséget szenvedett Spanyolországtól.
Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: A békepárti politikát megpróbálják megakadályozni

Szijjártó Péter: A békepárti politikát megpróbálják megakadályozni

Tárgyalással, a diplomáciai csatornák újranyitásával, párbeszéddel sokkal nagyobb esély van a béketeremtésre, mint az eddigi fegyverszállításokra, szankciókra, a diplomácia megtagadására alapuló stratégia esetében - hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott telefoninterjújában.
Továbbra sem tágít a hőség + videó

Továbbra sem tágít a hőség + videó

Kitart a rendkívüli hőség, országszerte hőségriadó van érvényben. Megteltek a balatoni strandok, Budapesten pedig a párakapuk alatt hűsölnek az emberek. Vasárnapra extrém erős UV-B sugárzásra figyelmeztet a HungaroMet.
Kevesen voltak kíváncsiak Magyar Péterre az EFOTT fesztiválon

Kevesen voltak kíváncsiak Magyar Péterre az EFOTT fesztiválon

Magyar Péter kiment a fiatalok egyik kedvenc fesztiváljára, az EFOTT-ra – derült ki a politikus közösségi oldalán megosztott élő videójából. Azonban a testőrein túl alig néhány tucatnyian voltak kíváncsiak a politikus panelbeszélgetésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!