2024. 05. 05. Vasárnap Györgyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Bayer-vlog a szankciókról

Újabb vloggal jelentkezett Bayer Zsolt, melyben ezúttal a szankciókról és az Egyesült Államokról mondja el summás véleményét.

  • Bayer-vlog a szankciókról

„Mióta kitört az orosz-ukrán háború, a Nyugat, nyugodtan mondhatjuk, őrületig fokozta az úgynevezett szankciós politikát. A háború kezdete óta egymással versengenek a nyugati országok, illetve az Amerikai Egyesült Államok, hogy miképpen büntessék, sújtsák szankciókkal Oroszországot. Felszólítanak boldog-boldogtalant, hogy semmit ne vegyen az oroszoktól, felszólítanak hatalmas világcégeket, hogy vonuljanak ki Oroszországból, soha többé senki, semmilyen energiahordozót nem vásárolhat az oroszoktól. És aki, más lehetősége nem lévén, mondjuk felmentést kap orosz gáz, vagy orosz olaj importjára, mint például mi magyarok, hát azok minimum gyanúsak és természetesen ki lesznek kiáltva a nyugati értékek elárulóinak.

És miközben zajlik a felszínen ez az őrület, az Amerikai Egyesült Államok statisztikai hivatala kiadott egy friss összefoglalót, amelyből a következőket tudjuk meg: az USA 2023 első félévében, tehát az orosz-ukrán háború kellős közepén, 2,2-szer több dúsított uránt vásárolt Oroszországtól, mint az azt megelőző évben. És ez a mennyiség egyszersmind azt jelenti – nem győzöm hangsúlyozni, a háború kellős közepén –, hogy a dúsított urán importban Oroszország immár 32 százalékkal van jelen az amerikai piacon.

Tehát, miközben a felszínen megy a parasztvakítás, és mindenkit leárulóznak, aki bármit is hajlandó kereskedni az oroszokkal, eközben az amerikaiak több mint kétszeresére növelték dúsított urán importjukat Oroszországtól. Ezt hívják farizeus, aljas és gazember politikának.

Semmit nem kell megfogadni abból, amit az Egyesült Államok mond, beszél és hazudik. Mindenki tegye a dolgát a saját önérdeke szerint.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!