2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Bátor és példamutató mindennapi nőket díjaz a Nők Magyarországért Klub

Mostantól lehet szavazni azokra jelöltekre, akik a koronavírus- járvány idején bátran, kitartóan és példamutatóan helytálltak. Olyan hölgyekre lehet voksolni, akiknek munkája hozzájárult a járvány terjedésének lassításához, a betegség megelőzéséhez, gyógyításához vagy munkájukkal egyszerűen csak jobb lett az életünk a veszélyhelyzetben.

  • Bátor és példamutató mindennapi nőket díjaz a Nők Magyarországért Klub

A kezdeményezés egyik célja az is, hogy bemutasson olyan nőket, akik eddig nem voltak reflektorfényben, de fontos, hogy megismerjük őket és példaértékű munkájukat.  

Négy kategóriában közel 500 jelölés érkezett, egészségügy, oktatás, szociális terület és egyéb kategóriákban lehetett jelölni.  A jelölés lezárása után egy kategóriánként felállított szakértői bizottság előválogatást tartott és a klub tagjai is javaslatot tettek, de a végső nyerteseket a közönség szavazatok alapján hirdetik ki. A fődíj kategóriánként bruttó 5 millió forint, de különböző felajánlásoknak köszönhetően számos további díjjal is elismerik a jelölteket.  A jelöltek profilja megtekinthető a Nők Magyarországért Klub weboldalán, ahol szavazni is lehet. 

Szavazni is érdemes, mert a szavazók között gazdára talál több értékes nyeremény. Szavazatot kétféle módon lehet leadni: egyrészt online, a www.nokmagyarorszagert.hu - weboldalon a jelölt profiljánál a „rá szavazok” gombra kattintva, másrészt alapdíjas SMS-ben, a jelölt kódját elküldve. Kategóriánként egy szavazat küldhető.

„Örülök, hogy ilyen sok jelölés érkezett és a pályázatokból sok erős és tettre kész magyar nőt ismerhettünk meg, akik alázatos munkájukkal méltók az elismerésre. Mindenkit jó szívvel bátorítok, hogy nézzék meg jelöltjeinket és adják le szavazatukat arra a hölgyre, aki a leginkább közel került a szívükhöz.” – mondta Novák Katalin a Nők Magyarországért Klub elnöke.

Nők Magyarországért Klub

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Feloszlatta háborús kabinetjét az izraeli miniszterelnök

Feloszlatta háborús kabinetjét az izraeli miniszterelnök

Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő feloszlatta hétfőn háborús kabinetjét, miután Beni Ganc, a centrista Nemzeti Egység párt vezetője, volt védelmi miniszter egy héttel ezelőtt kilépett a testületből - jelentette be hétfőn a miniszterelnöki hivatal szóvivője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Forró napok elé nézünk

Forró napok elé nézünk

A következő napokban beköszönt a kánikula, egyre perzselőbb lesz a napsütés, ezáltal pedig az UV-sugárzás is egyre extrémebb lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfő délutáni videójából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!