2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A közvetítő 11:00

Belföld

Baseballütővel vert meg egy lakost a baloldal jelöltje és bűntársai

Baseballütő is előkerült, amikor egy isaszegi hölgyet inzultált a baloldal rákospalotai jelöltje bűntársaival együtt 2006-ban. A Mandiner információ szerint Barkóczi Balázs csoportosan, felfegyverkezve követett el garázdaságot és magánlaksértést. A baloldal Rákospalotán induló jelöltje két társával egyik éjjel rugdosta és baseballütővel verte a nő házának kapuját. Majd miután bejutottak az udvarra, ott tovább kiabáltak vele, sőt az egyik férfi baseballütővel meg is ütötte őt. Végül a szomszédok hívták a rendőröket, de mire kiértek Barkócziék már elfutottak. A lap információi szerint a DK szóvivőjét Barkóczi Balázst az eset miatt a bíróság jogerősen elítélte.

  • Baseballütővel vert meg egy lakost a baloldal jelöltje és bűntársai

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Csaknem egy évvel az eset napvilágra kerülése után újabb és újabb részletek derülnek ki a brüsszeli korrupciós botránnyal kapcsolatban. Az egyik fő gyanúsított, a volt EP-alelnök Eva Kaili például a katari futball-világbajnokságra invitálta Roberta Metsola EP-elnököt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!