2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Belföld

Baseballütővel vert meg egy lakost a baloldal jelöltje és bűntársai

Baseballütő is előkerült, amikor egy isaszegi hölgyet inzultált a baloldal rákospalotai jelöltje bűntársaival együtt 2006-ban. A Mandiner információ szerint Barkóczi Balázs csoportosan, felfegyverkezve követett el garázdaságot és magánlaksértést. A baloldal Rákospalotán induló jelöltje két társával egyik éjjel rugdosta és baseballütővel verte a nő házának kapuját. Majd miután bejutottak az udvarra, ott tovább kiabáltak vele, sőt az egyik férfi baseballütővel meg is ütötte őt. Végül a szomszédok hívták a rendőröket, de mire kiértek Barkócziék már elfutottak. A lap információi szerint a DK szóvivőjét Barkóczi Balázst az eset miatt a bíróság jogerősen elítélte.

  • Baseballütővel vert meg egy lakost a baloldal jelöltje és bűntársai

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!