2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A kenguru

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Baleset, torlódás

Négyen sérültek meg, amikor öt autó ütközött az M5-ös autópályán, Kisteleknél. A főváros felé haladt a sor, amikor a csengelei szakasz felújítása miatt feltorlódtak az autók. Volt aki megállt, de volt aki ezt későn vette észre, és az álló autókba hajtott. Úgy tudjuk: a kiérkező mentők négy embert szállítottak kórházba. A baleset miatt újabb torlódás alakult ki, ahol a járművek mintegy 90 %-a külföldi rendszámú. Ezek a sofőrök jellemzően fáradtabbak, figyelmetlenebbek, ezért kora délutánig ez volt a hatodik baleset az M5-ös autópályán.

  • Baleset, torlódás

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!