2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Bakondi György: Több millió menekült indulhat meg Afganisztánból Európába

Egyre erőszakosabbak az illegális migránsok és egyre aktívabbak az embercsempészek a magyar határnál – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a köztelevízió műsorában. Bakondi György beszámolt arról is, hogy a menekültek között egyre nagyobb arányban jelennek meg afgánok, akik már vélhetően a tálib hatalomátvétel előtt indultak el. A tanácsadó elmondta, az afganisztáni atrocitások miatt most akár több millió ember is útra kelhet Európa felé. Bakondi György hangsúlyozta: a magyar kormány véleménye továbbra is az, hogy a problémát helyben kell megoldani, nem pedig Európába hozni.

  • Bakondi György: Több millió menekült indulhat meg Afganisztánból Európába

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!