2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Bajnai Gordon nagyon tiszteli Soros Györgyöt

Nagy tisztelője Soros Györgynek Bajnai Gordon annak ellenére is, hogy miniszterelnöksége idején a milliárdos megtámadta az OTP részvényeit. A korábbi kormányfő egy róla megjelent könyv bemutatóján fejtette ki: Soros György saját eszével és tehetségével lett sikeres pénzügyi szereplő.

  • Bajnai Gordon nagyon tiszteli Soros Györgyöt

"Én nagyon tisztelem Soros Györgyöt" - így méltatta a milliárdos milliárdost. Bajnai Gordon volt miniszterelnököt a közönség soraiból valaki arról kérdezte, hogy mi a véleménye arról, hogy a tőzsdespekuláns a gazdasági válság közepén megtámadta az OTP részvényeit. Bajnai erre azt mondta: a világ legtermészetesebb dolga, hogy akik pénzeket kezelnek és állampapírokba fektetnek be, azok azt az országot próbálják támadni, amelyeet sebezhetőnek gondolják.

A volt miniszterelnök az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt is kifejtette, hogy bár nem tér vissza a politikai életbe, sokszor ad tanácsot a jelenlegi ellenzéki politikusoknak.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője szerint semmilyen jogszabálysértés nem érdemel tiszteletet.

A törvényesség határát az esetek jelentős részében messze túllépő spekuláns tevékenysége az, amit Soros György folytatott. Biztos a saját esze alapján, de az a helyzet, hogy nincs olyan okos, a jogszabályok határait átlépő magatartás, ami egyébként a jó érzésű ember tiszteletét kiválthatná. Ttehát, a butaságból elkövetett jogszabálysértések ugyanúgy nem érdemelnek tiszteletet, mint a nagy okosságból elkövetett jogszabálysértések

– jelentette ki a politikus.

Deutsch Tamás hozzátette: ugyanaz a zavaros működés jellemzi Bajnai Gordont és Soros Györgyöt is.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!