2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Bajnai Gordon nagyon tiszteli Soros Györgyöt

Nagy tisztelője Soros Györgynek Bajnai Gordon annak ellenére is, hogy miniszterelnöksége idején a milliárdos megtámadta az OTP részvényeit. A korábbi kormányfő egy róla megjelent könyv bemutatóján fejtette ki: Soros György saját eszével és tehetségével lett sikeres pénzügyi szereplő.

"Én nagyon tisztelem Soros Györgyöt" - így méltatta a milliárdos milliárdost. Bajnai Gordon volt miniszterelnököt a közönség soraiból valaki arról kérdezte, hogy mi a véleménye arról, hogy a tőzsdespekuláns a gazdasági válság közepén megtámadta az OTP részvényeit. Bajnai erre azt mondta: a világ legtermészetesebb dolga, hogy akik pénzeket kezelnek és állampapírokba fektetnek be, azok azt az országot próbálják támadni, amelyeet sebezhetőnek gondolják.

A volt miniszterelnök az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt is kifejtette, hogy bár nem tér vissza a politikai életbe, sokszor ad tanácsot a jelenlegi ellenzéki politikusoknak.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője szerint semmilyen jogszabálysértés nem érdemel tiszteletet.

A törvényesség határát az esetek jelentős részében messze túllépő spekuláns tevékenysége az, amit Soros György folytatott. Biztos a saját esze alapján, de az a helyzet, hogy nincs olyan okos, a jogszabályok határait átlépő magatartás, ami egyébként a jó érzésű ember tiszteletét kiválthatná. Ttehát, a butaságból elkövetett jogszabálysértések ugyanúgy nem érdemelnek tiszteletet, mint a nagy okosságból elkövetett jogszabálysértések

– jelentette ki a politikus.

Deutsch Tamás hozzátette: ugyanaz a zavaros működés jellemzi Bajnai Gordont és Soros Györgyöt is.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!