2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Belföld

Bajnai: Ezt a jogot nem lehet visszavonni

Nem lehet szerzett jogot visszavenni a határon túli magyaroktól, így állampolgárságukat és szavazati jogukat is tiszteletben kell tartani 2014 után. Ezt a 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazást elutasító Gyurcsány-kormány későbbi tagja, Bajnai Gordon jelentette be a Haza és Haladás Alapítvány által szervezett nemzetközi konferencián.

– Mi világossá tettük, hogy a kettős állampolgárságot és az ehhez kapcsolódó szavazati jogot szeretnénk megtartani. Azt gondoljuk, hogy ez része a magyar politikának a jövőben, ezért minden pártnak elemi érdeke, hogy úgy tevékenykedjen és olyan programot nyújtson be, amely vonzó a határon túl élő, szavazati joggal bíró állampolgárok számára is – nyilatkozta a Hír TV-nek Bajnai Gordon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!