2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 20:20

Belföld

Bajnai alapítványának szakértői is segítik Falust

A Bajnai Gordon alapította Haza és Haladás Alapítvány, valamint Budapest korábbi városvezetéséhez köthető szakemberek is segítik a háttérből Falus Ferencet kampányát – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lap szerint a kis baloldali pártok konkrét neveket nem voltak hajlandók elárulni. A volt tiszti főorvos kedden a távirati irodának beszélt arról, hogy bár 1200 milliárd forintba kerülne, megvalósíthatónak tartja a választási programját. A pénzt olyan nagyberuházások leállításából teremtené elő, mint a paksi bővítés vagy a múzeumi negyed kialakítása. Emellett a következő évek EU-s pénzeinek 15-20 százalékát is Budapest infrastruktúrájának fejlesztésére fordítaná. Falus Ferenc az interjúban esélyeit firtató kérdésre azt válaszolta, hogy győzni fog.

„Át lehet csoportosítani pénzeket. A Puskás-stadion átépítésének elhalasztásával, a paksi beruházás megkezdésének elhalasztásával, az európai uniós forrásokból, ami 8000 milliárd forint a következő hét évben – ha Budapestnek az arányos 15-20 százalékát biztosítják a tömegközlekedés fejlesztésére. Ott bőven rendelkezésre áll az a forrás, ami szükséges ahhoz, hogy ezeket az infrastrukturális beruházásokat megcsináljuk” – fogalmazott a baloldal főpolgármester-jelöltje.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!