2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:55

Belföld

Az uniónak is fájni fog, ha megrövidíti hazánkat + Videó

Ha az Európai Unió az elmúlt hetek eseményei ellenére mégis csökkentené a Magyarországnak szánt kohéziós alapot, a parlament nem szavazza meg az unió pénzügyi keretét – mondta Martonyi János külügyminiszter vasárnap este a Hír TV Kontraszt című műsorában.

A dokumentum elfogadásához valamennyi tagország egybehangzó szavazata szükséges. Orbán Viktor miniszterelnök a brüsszeli csúcson kifejtette: a kohéziós politika az egyetlen eszköz, amely bizonyítottan beindítja a növekedést.

„A többéves pénzügyi keret elfogadásához egyhangúság kell, és szerintem nagyon jól tesszük, ha már most egyértelműen, világosan megmondjuk, és én ezt most ismételten megteszem, hogy egy ilyen kohéziósalap-csökkenés esetén Magyarország nem fogja tudni megszavazni az új többéves pénzügyi keretet” – fogalmazott a külügyminiszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!