2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Az ország most fizet a korábbi évek hibáiért

Magyarország hitelkockázati mutatói a legrosszabbak közé tartoznak az Európai Unióban pénzügyi elemzők szerint. Barcza György a Hír TV Rájátszás című műsorában elmondta: az ország most fizeti meg az árát a korábbi évek hibáinak.

„A hitelességünk, azt lehet mondani, nekünk az egyik legrosszabb, vagy talán a legrosszabb az unióban. És az idei évben, itt a nyugdíjpénzek segítenek ki minket, amit, hogy úgy mondjam, kétkedve figyelnek a költségvetési szakértők, és amibe bele tudtak kapaszkodni, az nem is a 2012-es hiánycél, azt el is fogadták, tehát ott pecsétes papírunk van, hogy három százalék alatt tarthatjuk, legalábbis az előrejelzések szerint, hanem a 2013-asba tudtak belekapaszkodni. Ugye itt vannak ezek a különadók, amelyek kivezetésre kerülnek, és akkor ezek helyett kellene valamit bemutatni. Én úgy gondolom, hogy most fizetjük meg az árát a korábbi évek hibáinak” – fogalmazott Barcza György.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!