2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Az operatív törzs felkészült

A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint az operatív törzs felkészült augusztus 20-ra. Bakondi György az M1 műsorában azt mondta, a rendvédelmi szervek több száz rendezvénynél lesznek ott, a budapesti tűzijáték biztonságáért pedig több ezer ember felel.

  • Az operatív törzs felkészült

Bakondi György elmondta, hogy több száz rendezvényt kell biztosítani, ami komoly erőfeszítést kíván a rendvédelmi szervektől, de mindenki felkészült, a budapesti tűzijátékot például több ezer ember fogja biztosítani.

„Én úgy látom, hogy az érintett szervek felkészültek sokadszorra. Megfelelő módon koordinált ez az összehangolás, és az operatív törzs a kormányszóvivő vezetésével most már napok óta több elemét is gyakorolta, értelmezte, értékelte, felkészült ennek a munkának a központi koordinációjára. És egyes érintett hatóságoknál is megerősített ügyeleti szolgálat működik a gyors erők és eszközök alkalmazása érdekében” – fogalmazott Bakondi György.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!