2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Belföld

Az online- és a tévéfelületek ellenzéki kézben vannak

  • Az online- és a tévéfelületek ellenzéki kézben vannak

Összességében több mint kétmillióval több emberhez tudnak eljutni a kormánykritikus médiafelületek, mint a kormányközeli médiumok. Erről Boros Bánk Levente beszélt a Magyarország élőben című műsorunkban. A Médianéző vezetője azt elismerte, hogy a nyomtatott termékek esetében van kormányzati médiatúlsúly, de felmérésük szerint az online- és a tévéfelületeket ellenzéki kézben vannak.

„A legnagyobb médiapenetrációval, tehát hírpenetrációval rendelkező felületek a tévék és az online felületek bőven és masszívan ellenzéki kézben vannak, tehát egyáltalán nem igaz, semmilyen formában, hogy ha összesítésben nézzük, vagy a legnézettebb vagy a legolvasottabb felületeket tekintjük nem igaz az, hogy bármilyen formában is a kormány túlsúlyba lenne a hazai médiapiacon” – húzta alá a Médianéző ügyvezetője.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték. A beavatkozás sikeres volt. A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás Gergely helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!