2022. 12. 01. Csütörtök Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Az OLAF-hoz fordult a Fidesz EP-képviselője Cseh Katalin botrányos cégügyei miatt

Az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordult a Cseh Katalin ügyben Deutsch Tamás. A Fidesz EP képviselője közösségi oldalán azt írta: a Momentum politikusa és az általa vezetett vállalat megszegte a pénzügyi szabályokat. Az ügyben az OLAF hatásköre megalapozott, hiszen uniós intézmény tagja, jelen esetben az Európai Parlament képviselője érintett, aki súlyos kötelességszegést követett el - fogalmazott Deutsch Tamás.

  • Az OLAF-hoz fordult a Fidesz EP-képviselője Cseh Katalin botrányos cégügyei miatt

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!