2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Belföld

Az LMP is visszalép a jobbikos ózdi jelölt támogatásától

Megvonja támogatását az LMP a jobbikos ózdi jelölttől, erről a párt elnöksége döntött tegnap este. Az LMP közleménye szerint az elmúlt napokban olyan, eddig ismeretlen információk kerültek nyilvánosságra, amelyek elfogadhatatlanok, a jó kormányzás eszméjével összeférhetetlenek, ezért a továbbiakban nem támogatják, nem segítik az ózdi Farkas Péter Barnabást. Mivel azonban a szavazás folyamatban van, a szavazólapokról utólag már nem lehet levenni az ott lévő párt logókat. Az LMP előtt a Momentum és az MSZP is elítélte a jobbikos politikus náci karlendítéshez hasonló mozdulatát. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége pedig úgy fogalmazott: aki antiszemita nézeteket képvisel és kisebbségek ellen uszít, annak nincs helye a magyar politikában.

  • Az LMP is visszalép a jobbikos ózdi jelölt támogatásától

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!