2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Az LMP is visszalép a jobbikos ózdi jelölt támogatásától

Megvonja támogatását az LMP a jobbikos ózdi jelölttől, erről a párt elnöksége döntött tegnap este. Az LMP közleménye szerint az elmúlt napokban olyan, eddig ismeretlen információk kerültek nyilvánosságra, amelyek elfogadhatatlanok, a jó kormányzás eszméjével összeférhetetlenek, ezért a továbbiakban nem támogatják, nem segítik az ózdi Farkas Péter Barnabást. Mivel azonban a szavazás folyamatban van, a szavazólapokról utólag már nem lehet levenni az ott lévő párt logókat. Az LMP előtt a Momentum és az MSZP is elítélte a jobbikos politikus náci karlendítéshez hasonló mozdulatát. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége pedig úgy fogalmazott: aki antiszemita nézeteket képvisel és kisebbségek ellen uszít, annak nincs helye a magyar politikában.

  • Az LMP is visszalép a jobbikos ózdi jelölt támogatásától

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!