2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Informátor

Az Informátor romba döntötte Kálmán Olga híres függetlenségét

Elindult a baloldali casting a főpolgármesteri székért. Lassan több főpolgármester aspiráns van, mint amennyi ellenzéki párt. A jelöltek: Kálmán Olga, Puzsér Róbert, Sermer Ádám, Kerpel-Fronius Gábor, Karácsony Gergely és Schmuck Andor. A legmeglepőbb talán Kálmán Olga, aki mindig azt próbálta elhitetni magáról, hogy ő független-objektív, de kibújt a szög a zsákból. Bár a szemellenzős ellenzékiek állítják, Kálmán Olga független, az Informátor stábja lerombolta ezt a mítoszt. A korábban baloldali, majd jobbikos propagandista nemhogy független lenne, hanem úgy kell táncolnia, ahogy a DK fütyül

  • Az Informátor romba döntötte Kálmán Olga híres függetlenségét

Az európai parlamenti választáson Gyurcsány Ferenc pártja második helyen végzett, így jobb, ha minden ellenzéki arra menekül, amerre lát. A „megbízható” Gyurcsány és Gyurcsányné hozta is a formáját: alig néhány óra leforgása alatt pontosan az ellenkezőjét csinálta annak, amit ígért és bejelentette: Karácsony Gergely helyett Kálmán Olgát támogatja a főpolgármesteri előválasztáson. Kálmán Olga áprilisban még határozottan állította, neki nincs helye a politikai pályán, de Gyurcsányék füttyentésére sutba dobta az elveit.

Nacsa Lőrinc, a KDNP politikusa az Informátornak elmondta, az ellenzéki casting nem a budapestiek érdekeiről szól, hanem a baloldali hatalmi pozíciók szétosztásáról. A kormánypárti képviselő hozzátette:

a parlamentben Gyurcsány az ellenzék vezére, felesége az Európai Parlamentben lett az ellenzék vezére, és most úgy gondolják Budapesten is nekik kellene fújni a passzát szelet.

A kereszténydemokrata politikus szerint az, hogy Gyurcsány elengedte Karácsony Gergely kezét, az újabb bizonyíték arra, hogy ő irányít az ellenzéki oldalon. Nacsa Lőrinc Kálmán Olgáról elmondta:

Kálmán Olga egyáltalán nem független és egyáltalán nem objektív. Néha függetlenítette magát, de a valóságtól. Mindig is megpróbált a kormánypártok ellen dolgozni.

Kálmán Olga elfogult riporteri stílusa és pályafutása is cáfolja a politikussá lett tévés objektivitását. A nyíltan antiszemita Jobbik után, most Gyurcsányékkal lépett frigyre. Persze, megszokhattuk már, hogy ami kristálytiszta a jobboldalon, azt szétszínezik az ellenzéki térfélen, hiszen a tények ellenére is ráaggatják Kálmán Olgára az objektív jelzőt. Rossz hír azonban a szemellenzős ellenzékieknek:

az Informátor stábja lebuktatta Kálmán Olgát és romba döntötte az ő híres függetlenségét.

S, hogy miként is történt a függetlenség mattolása? Nagyon egyszerű: Kálmán Olga a DK belvárosi központjában hajlandó lett volna interjút adni az Informátornak, de Gyurcsányék nagyon gyorsan ráparancsoltak és megtiltották neki, hogy nyilatkozzon.

Vagyis, mostantól Kálmán Olga nem dönthet maga arról, hogy kinek ad interjút.

Neki már Gyurcsányék parancsolnak és ők irányítják a korábban baloldali, majd jobbikos propagandistát.

Teljes adás: 

Hír TV 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Néhány óra alatt összegyűjtötte az európai parlamenti választáshoz szükséges húszezer aláírást a Fidesz–KDNP - jelentette be a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás azt mondta: a munkát folytatják, a cél, hogy minél több emberhez jussanak el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

A pécsi buszok járműcseréje bíróságon végződött + videó

Április 30-án hirdeti ki másodfokú határozatát a Pécsi Ítélőtábla, a buszos ügy néven ismert perben. A vádirat szerint az eredeti árnál 666 millió forinttal többért vett Pécs használt tömegközlekedési járműveket. Első fokon a vádlottakat felmentették.
Megvan Csire Zsuzsi temetésének időpontja

Megvan Csire Zsuzsi temetésének időpontja

A múlt hétfőn elhunyt Csire Zsuzsi, a szívbeteg debreceni lány. A tragédiát követően, pénteken az édesanyja a közösségi oldalán tette közzé, hogy mikor lesz a fiatal lány végső búcsúztatása - írja a haon.hu.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!