2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Az év egyik legmorbidabb ünnepi videójával állt elő a DK

Mikulás ünnepe alkalmából az év egyik legmorbidabb kisfilmjét készítette el a Demokratikus Koalíció, amelynek lényegi eleme az LMBTQ-ideológia népszerűsítése is. A Gyurcsány-párt közösségi oldalára feltöltött videóban megismerkedhetünk a DK-s Mikulással, aki a Labrisz Leszbikus Egyesület kiadásában megjelent Meseország mindenkié című gendermesekönyvvel örvendezteti meg a magyar gyerekeket - írja a Magyar Nemzet Online.

  • Az év egyik legmorbidabb ünnepi videójával állt elő a DK

A rövid, de hatásvadász videóban a Mikulás először a párt Európai Magyarok című folyóiratát lapozgatja, majd az ATV Híradójába is belenéz, ahol a koronavírusra vonatkozó napi számadatok, valamint a kijárási korlátozás kapcsán is a megbotránkozását fejezi ki. Miután a párt Mikulása felmondja a baloldali propagandaszöveget, hívószavakat, pakolni kezd.

Számos ajándék mellett a piros puttonyban – talán már nem meglepő módon – a nagy közfelháborodást okozó LMBTQ-mesekönyv is helyet kap,

az ajándékokkal együtt pedig belvárosi otthonokat, valamint a Heim Pál Gyermekkórházat keresi fel. A genderideológia terjesztése, valamint a koronavírussal kapcsolatos intézkedések kritikája mellett a DK-s Mikulás a Szájer-ügyre sem felejt el reagálni. A kisfilm végén – amely a baloldal egyik vezető pártjának az értékorientáltságát is hűen tükrözi – a Mikulás ilyetén munkáját Gyurcsány Ferenc pártvezér köszöni meg.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!