2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Hogyan csináljunk rossz filmet 11:05

Belföld

Az EU-nak többet kell tennie a munkanélküliség ellen

Zsigó Róbert szerint az Európai Unió (EU) új vezetésének „a haszontalan bürokratikus kekeckedés helyett” jóval több energiát kell fordítania a valós problémák megoldására, így például a munkanélküliség elleni küzdelemre.

A Fidesz szóvivője a legfontosabb kérdésnek nevezte, hogy Európa jobban teljesít-e majd a munkanélküliség elleni küzdelemben, mint eddig. Zsigó hozzátette: ehhez olyan európai parlamenti képviselőkre van szükség, akik „meddő viták helyett” a gazdaságfejlesztésre és a munkahelyteremtésre koncentrálnak.

– 26 millió munkanélküli van Európában, bár az elmúlt egy évben némileg csökkent a számuk, de a magas munkanélküliségből az EU nehezen találja a kiutat, ez látszik az adatokból. Ami Magyarországot illeti: azt még az Európai Unió statisztikai hivatala is elismerte, hogy éves összevetésben Magyarországon csökkent legnagyobb mértékben a munkanélküliség. 11,2 százalékról 8 százalék alá süllyedt, februárban 7,9 százalék volt – emelte ki a Fidesz-szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szavazás

Szavazás

Karácsony Gergely szerint hadban állunk Oroszországgal. Ön háborúpártinak tartja?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!